Badkamerwinkel Leiderdorp

Sani-Dump is dé badkamerwinkel Leiderdorp. In onze ruim opgezette showroom kunt u ons gehele aanbod bekijken. De ruimte is opgedeeld in vele kleine badkamers in verschillende stijlen. Dus ook als u nog niet precies weet welke stijl of producten u wilt, dan is Sani-dump Leiderdorp de uitgewezen plek hiervoor. U vindt bij ons hoogwaardige A-merken tegen absolute bodemprijzen. Hierdoor slaagt u bij Sani-dump binnen ieder budget! Maak vandaag nog een vrijblijvende showroom afspraak en laat u verassen door ons grote assortiment.

Sani- Dump Leiderdorp

Kwalitatieve badkamermeubelen die passen bij uw budget. Bij ons is het mogelijk! Onze adviseurs helpen u graag met het inrichten van uw badkamer. Doordat onze specialisten ervaren zijn in het maken van een gratis 3D ontwerp krijgt u een beter beeld van wat mogelijk is voor uw ruimte.  Meer weten over het maken van een gratis 3D ontwerp van uw badkamer? Lees dan snel verder!

3D ontwerp bij badkamerwinkel Leiderdorp

Door een 3D ontwerp te laten maken kunnen wij uw nieuwe badkamer inzichtelijk maken. Samen met u gaan we ter plekke aan de slag. Eerst lopen we de mogelijkheden door van wat er wel en niet in de ruimte geplaatst kan worden. Vervolgens plaatsen we de door u uitgekozen meubels in de ruimte. Met wat aanpassingen waar nodig komt er zo een uniek 3d ontwerp uit. Zo krijgt u een duidelijker beeld van hoe uw droombadkamer er daadwerkelijk uit komt te zien. Dit is geheel vrijblijvend en gratis!

Kom gezellig langs!

Wilt u al aan de slag met het ontwerpen van uw nieuwe badkamer? Of gewoonweg benieuwd naar ons assortiment? Kom dan zeker langs in onze showroom op Meubelplein 4 in Leiderdorp. Wij staan voor u klaar en adviseren u graag. Uw afspraak al gemaakt? Neem dan zeker even de tijd om op onze inspiratiepagina te kijken. Hier vindt u onwijs veel leuke tips en trends op het gebied van badkamers!

Tot snel bij Sani-Dump Leiderdorp!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Leiderdorp

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!