Badkamerwinkel Leeuwarden

Bent u op zoek naar een badkamerwinkel in Leeuwarden? Laat u inspireren en ontdek meer!

Badkamerwinkel Leeuwarden

Altijd een vestiging in de buurt!

Sani-Dump is de meest uitgebreide badkamerwinkel Leeuwarden, met de scherpste prijzen op alle sanitair en badkamer meubelen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw badkamer een luxe uitstraling krijgt, ongeacht uw budget. Hiervoor maken wij gebruik van topmerken op het gebied van sanitair en badkamermeubelen. Met 41 megastores door heel Nederland en België, vindt u altijd een Sani-Dump bij u in de buurt. Daarnaast heeft u ook in onze online outlet de ruimste keuze aan top kwaliteit producten!

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Alexander Cohenwei 5 A
8914BG  Leeuwarden

BADKAMERWINKEL LEEUWARDEN – BEKIJK ONS ASSORTIMENT

In onze  badkamerwinkel/sanitairwinkel in Leeuwarden vindt u een uitgebreid assortiment aan A-merk badmeubelen en sanitair. Al onze producten zijn altijd scherp geprijsd en u heeft keuze aan verschillende merken. U vindt onder andere wastafels, baden, douche- of stoomcabines van topmerken zoals Grohe, Hoesch, Riho en Sphinx. In de winkel kunnen onze medewerkers u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

OOK ONLINE SHOPPEN

In plaats van een bezoek te brengen aan één van onze winkels, kunt u ons ruime assortiment ook online bekijken. In onze online outlet profiteert u bovendien van flinke kortingen en krijgt u een uitgebreid overzicht van onze producten per categorie. Door onze grote voorraad, kunnen wij uw bestellingen, zowel uit de winkel als online besteld, razendsnel bij u thuis bezorgen.

Mocht u vragen hebben, kom gerust langs in één van onze megastores voor een persoonlijk adviesgesprek. Samen zoeken wij de beste opties voor uw badkamer en budget.