Badkamerwinkel hoeksche waard

Bent u op zoek naar een badkamerwinkel Hoeksche Waard? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Sinds augustus 2019 hebben wij in Oud-Beijerland een vestiging zitten, waardoor u nu ook in de Hoeksche Waard bij ons kunt komen winkelen. Sani-Dump staat al jaren bekend als dé specialist in sanitair en tegels, en dat merkt u als u bij ons langs komt. We hebben een zeer uitgebreid en breed assortiment aan allerlei verschillende badkamerartikelen. Voor de aanschaf van een compleet nieuwe badkamer of voor een aantal onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Badkamerwinkel Hoeksche Waard | Sani-Dump Hoeksche Waard helpt u graag

Bij Sani-Dump vindt u altijd A merken, maar dan tegen absolute bodemprijzen. Daarom durven wij u ook te garanderen dat u het nergens goedkoper vindt. Neem gerust een offerte van een concurrent mee, dan laten we het zien!

Wij snappen heel goed dat het soms lastig kan zijn om een goed beeld te krijgen bij de nieuwe badkamer. Daarom bieden wij de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een 3D tekening door ons te laten maken. We gaan dan vooraf met u in gesprek om uw wensen en eisen zo helder mogelijk in kaart te brengen. Vervolgens gaan we aan de hand hiervan aan de slag en maken onze ontwerpers een zo passend mogelijke tekening. Zo kunt u vooraf goed zien wat de mogelijkheden zijn!

Heeft u vragen? Neem contact op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Tot ziens bij Sani-Dump Hoeksche Waard!

P.s. wilt u meer inspiratie? Bekijk ons op Pinterest!

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Hoeksche Waard

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak om Amersfoort