BADKAMERwinkel heinenoord

Bent u op zoek naar een badkamerwinkel Heinenoord? Dan bent u bij Sani-Dump zeker aan het juiste adres! Wij hebben veel verschillende winkels door het hele land, en sinds augustus 2019 is er ook een megastore te vinden in de Hoeksche Waard. Sani-Dump staat bekend om het assortiment van topmerken, maar dan tegen absolute bodemprijzen. Kom dus gerust langs als u op zoek bent naar topmerken zoals Geberit, Villeroy & Boch of Grohe!

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Badkamerwinkel Heinenoord | Sani-Dump staat voor u klaar

Vind u het lastig om een goede inschatting te maken van hoe uw badkamer er uit moet komen te zien? Ook dat is voor ons geen probleem. Maak een afspraak om een gratis en vrijblijvende 3D tekening te laten maken door onze ontwerpers en u heeft direct een goed beeld van hoe het eindresultaat kan worden.

Bij ons bent u aan het juiste adres als u een hele nieuwe badkamer wilt uitzoeken. We hebben een zeer ruim assortiment en houden de voorraden in onze winkels bewust hoog, zodat alles snel verkrijgbaar is. Kom gerust langs in één van onze showrooms om de producten in het echt te kunnen zien en voelen. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op. We staan voor u klaar en helpen u om de juiste informatie te ontvangen. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring zijn we ook in staat om met u mee te denken en de juiste oplossingen te vinden zodat u straks zo lang mogelijk kunt genieten van uw nieuwe badkamer!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Rotterdam

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amersfoort