Badkamerwinkel Drachten

Bent u op zoek naar een badkamerwinkel Drachten? Dan is Sani-Dump de winkel die u zoekt! Al meer dan 24 jaar specialist op het gebied van badkamers. U kunt alles voor uw nieuwe badkamer vinden bij Sani-Dump. Onze ruim opgezette showroom gelegen aan de M.L. Kingsingel laat u onze ruime collectie aan verschillende A-merken zien.

Maak vandaag nog een afspraak via onze website!

Sani-Dump | Badkamers

De snelst groeiende zelfstandige badkamerspeciaalzaak van dit moment, dat is Sani-Dump. Onze 41 megastores zitten door het hele land. In onze showroom kunt u in alles rust inspiratie op doen. Met A-merken zoals Grohe, Villeroy & Boch en Bruynzeel staat kwaliteit en duurzaamheid boven aan. Want Sani-Dump is alles behalve een dumpzaak. Wij bieden gewoon altijd de laagste prijs!

Benieuwd naar ons aanbod? Lees dan snel verder!

3D ontwerp badkamerwinkel Drachten

Nu begrijpen wij als geen ander dat het soms lastig kan zijn een keuze te maken. Want gaat u voor landelijk? Of toch modern? Wilt u donkere tegels of toch lichte? Allemaal vragen waar wij u graag bij helpen. Met onze jarenlange ervaring kunt u altijd een eerlijk en gedegen advies verwachten. Samen met u kijken we naar wat de mogelijkheden zijn binnen de ruimte. Zo kunnen we elke centimeter juist benutten. Door middel van een 3D ontwerp kunnen wij het inzichtelijk maken voor u. Zo komt u niet voor verassingen te staan en krijgt u direct een duidelijk beeld van hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien. Dit ook nog eens geheel gratis! Maak vandaag nog een afspraak en ga aan de slag met het realiseren van uw nieuwe badkamer.

Contact Sani-Dump

Voor een afspraak bij Sani-Dump Drachten kunt u het contact formulier op de website invullen. In slechts 3 stappen wordt uw afspraak bevestigd. Het enige wat u nog te doen staat is alvast inspiratie op doen. Dit kan uiteraard op onze website. Hier vindt u verschillende tips en tricks voor het samenstellen van uw badkamer. Voor meer leuk nieuws over Sani-Dump kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

Tot snel bij Sani-Dump Drachten!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Drachten

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Drachten