Badkamerwinkel Amersfoort

Sani-Dump is de meest uitgebreide badkamerwinkel Amersfoort, met de scherpste prijzen op sanitair en badkamermeubelen van topmerken. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw badkamer een luxe uitstraling krijgt, ongeacht uw budget. Hiervoor maken wij gebruik van topmerken op het gebied van sanitair en badkamermeubelen. Met 41  megastores door heel Nederland en België, vindt u altijd een Sani-Dump bij u in de buurt. Daarnaast heeft u ook in onze online outlet de ruimste keuze aan de beste producten!

Badkamerwinkel Amersfoort – bekijk ons assortiment

In onze  badkamerwinkel vindt u een uitgebreid assortiment aan A-merk badmeubelen en sanitair. Al onze producten zijn altijd scherp geprijsd en u heeft keuze aan verschillende merken. U vindt onder andere wastafels, baden, douche- of stoomcabines van topmerken zoals Grohe, Bruynzeel, Hoesch, Riho en Sphinx. In de winkel kunnen onze medewerkers u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Shop Sani-Dump ook online!

In plaats van een bezoek te brengen aan één van onze winkels, kunt u ons ruime assortiment ook online bekijken. In onze online outlet profiteert u bovendien van flinke kortingen en krijgt u een uitgebreid overzicht van onze producten per categorie. Door onze grote voorraad, kunnen wij uw bestellingen, zowel uit de winkel als online besteld, razendsnel bij u thuis bezorgen.

Mocht u vragen hebben, kom gerust langs in één van onze megastores voor een persoonlijk adviesgesprek. Samen zoeken wij de beste opties voor uw badkamer en budget.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Amersfoort

Maak een showroomafspraak in één van onze vestigingen.

Maak een showroomafspraak