Badkamerwinkel Alkmaar

Bent u op zoek naar een badkamerwinkel Alkmaar? Kom dan langs bij Sani-Dump Alkmaar! Wij zijn specialist in sanitair en adviseren u graag over de mogelijkheden van uw badkamer. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en maak een afspraak! Onze collega’s zijn u graag van dienst.

Verschillende stijlen

Het vinden van een nieuwe badkamer is niet altijd even gemakkelijk. Wij helpen u hier graag bij. Breng een bezoek aan onze showroom en doe veel inspiratie op. Wij laten u verschillende stijlen zien. Doordat wij prijsafspraken hebben met verschillende merken bent u bij ons gegarandeerd van de laagste prijzen. Wij zorgen voor een luxe uitstraling van uw badkamer dat past binnen uw budget.

Gratis 3D tekening van uw badkamer

Om een goed overzicht te krijgen van wat past binnen uw badkamer vragen wij u om altijd een plattegrond mee te nemen. Dit geeft ons de mogelijkheid om kosteloos een 3D ontwerp voor u te ontwikkelen. Hiermee krijgen wij gezamenlijk een beter beeld van uw toekomstige badkamer en kunnen wij verschillende vragen hierover direct beantwoorden. Past alles wel in mijn badkamer? Hoe ziet alles eruit in mijn ruimtes? Staan de meubels wel bij elkaar?
Wij laten u dit graag persoonlijk zien bij het maken van een 3D ontwerp. Volg ons op Facebook!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Alkmaar

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Alkmaar