BADKAMERTRENDS 2020

Dé badkamertrends 2020. Bij Sani-Dump zit u altijd goed! U vindt alle actuele trends op het gebied van sanitair bij ons in de winkels. Laat onze medewerkers u adviseren over wat wel en niet bij uw badkamer en stijl past. Ook kunt u een 3D-tekening laten maken! Wij vertellen hier u graag meer over. Direct in contact komen? Maak een showroom afspraak.

Sani-Dump; al meer dan 40 megastores

Bij onze sanitair winkel vindt u de nieuwste A-merken en trends tegen bodemprijzen. Daarnaast ook tegels. Goed om te weten is dat wij niet alleen A-merken verkopen. U kunt ook bij ons terecht voor een goedkoper sanitair. Of u nou zoekt naar een designbadkamer, ronde spiegels of douchegoot; bij Sani-Dump slaagt u altijd. Wij zijn uw specialist op het gebied van sanitair wand tegels!

3D-ontwerp van uw badkamer

Vraagt u zich af hoe de nieuwste badkamer trends passen in uw ruimte? Laat ons een 3D tekening van uw badkamer maken! Het enige wat u hoeft te doen is uw wensen en maten door te geven. U kunt er voor kiezen om dit online te doen, of om een afspraak in te plannen bij een vestiging. Wij gaan hard aan de slag met het ontwerp. Als de tekening klaar is, laten wij u zien war de mogelijkheden zijn. En dat gratis! Onder het genot van een goede bak koffie. Maak een afspraak voor een 3D-tekening.

Kom de badkamertrends 2020 bekijken!

Zien wij u snel bij een van onze vestigingen? Bekijk hier welke vestiging bij u in de buurt zit. Tot snel bij Sani-Dump.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!