Badkamertegels Zeeland

Bent u op zoek naar badkamertegels Zeeland? Zoek dan niet verder! Bij Sani-Dump Middelburg en Terneuzen kunt u terecht voor mooie kwalitatieve tegels voor uw badkamer. Uiteraard hebben wij alleen tegels van A-merken tegen een scherpe prijs! Dat is Sani-Dump! Gaat u uw badkamer volledig verbouwen? Neem dan ook een kijkje bij ons sanitair assortiment dat bestaat uit verschillende merken. De mogelijkheden zijn bij Sani-Dump eindeloos! Kom naar een van onze twee winkels in Zeeland.

Heeft u vragen? Of wilt u graag een afspraak inplannen? Neem contact met ons op!

Badkamertegels Zeeland | Sani-dump is uw partner!

Tegels in de badkamer hebben een groot effect op de uiteindelijke uitstraling van uw badkamer. U kunt namelijk de toon zetten door voor lichte of donkere tegels te kiezen. Ook het formaat van de tegels kan het verschil maken. Kiest u voor kleine tegels of juist grote tegels?

 In ons assortiment hebben wij tegels van topmerken o.a. Sphinx en Villeroy & Boch. Onze medewerkers helpen u graag met het uitkiezen van de geschikte tegels voor uw badkamer.

Laat een 3D ontwerp maken

Heeft u inspiratie opgedaan? En weet u wat u allemaal in uw badkamer terug wilt zien? Laat uw wensen dan vastleggen in een 3D tekening! Onze medewerkers helpen u hier graag gratis en vrijblijvend mee. Samen gaan we met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Tijdens dit gesprek gaan we aan de slag en lichten we de mogelijkheden toe. Zo ziet u precies hoe uw badkamer er uiteindelijk uit komt te zien. Super handig toch?

Laat een 3D ontwerp maken!

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over badkamertegels zeeland? Of wilt u iets anders weten? Neem dan contact met ons op! Plan uw afspraak in en kom naar de dichtstbijzijnde winkel Middelburg of Terneuzen. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en ontvangen u met een kopje koffie! U kunt ook altijd even telefonisch contact opnemen. Hopelijk tot snel!

P.s. wilt u meer inspiratie? Bekijk ons op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Middelburg

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Middelburg