Badkamertegels Spijkenisse

Voor badkamertegels Spijkenisse vindt u bij Sani-Dump precies wat u zoekt! Want bij Sani-Dump vindt u alles voor uw nieuwe badkamer. Van baden, kranen, badkamermeubels en sanitair tot aan tegels. Uitsluitend A-merken kunt u verwachten en dat altijd tegen de laagste prijs! Sani-Dump Spijkenisse is namelijk alles behalve een dumpzaak, u betaald echter bij ons altijd de laagste prijs. Nieuwsgierig geworden? Maak direct online een vrijblijvende showroomafspraak en kom gezellig langs.

Tegels en meer bij Sani-Dump

Een groot aanbod tegels voor zowel wand als vloer. Te gebruiken in zowel de badkamer, toilet als keuken. Bij Sani-Dump Spijkenisse hebben we vele soorten tegels. Denk hierbij aan verschillende maten en materialen. Een goed advies voor de juiste tegels is belangrijk. Daarom geven wij u graag een deskundig advies over materiaal, plaatsing en ontwerp. Meer weten over de toepassing van tegels? Lees dan snel verder.

Tips badkamertegels Spijkenisse

Tegels zijn de basis van iedere ruimte. Belangrijk om hierin de juiste keuze te maken. Zoals hierboven aangegeven zijn tegels in de woonkamer weer terug van weggeweest! Waar vroeger de kille tegels geplaats werden is er tegenwoordig zoveel meer mogelijk! Omdat keramische tegels met de machine gemaakt worden is het mogelijk de tegel een print of opdruk te geven. Zoals onder andere houtlook of juist beton. Hierdoor behoudt u de voordelen van een keramische tegel, zoals makkelijk in onderhoud en lange levensduur, maar heeft u toch sfeer en warmte!

Benieuwd geworden naar ons aanbod tegels? Kom dan zeker langs in onze showroom. U vindt de winkel van Sani-Dump aan de Lucebertstraat in Spijkenisse. Wilt u alvast wat inspiratie opdoen? Neem dan zeker eens een kijkje op onze inspiratiepagina.

We zien u graag snel bij Sani-Dump Spijkenisse!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Spijkenisse

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!