Badkamertegels Sliedrecht

Voor badkamertegels Sliedrecht bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres. Tegels zorgen voor een persoonlijk accent in uw badkamer. Om de juiste sfeer te creëren, biedt Maxaro u een zeer uitgebreid en divers aanbod aan badkamertegels. Kiest u voor kleurrijke decortegels, of geeft u eerder de voorkeur aan beton- of houtlook? Welke tegel u ook kiest, bij ons vindt u altijd de juiste keuze.  U vindt onze showroom aan de Leeghwaterstraat 63 in Sliedrecht. Maak via de website gemakkelijk een showroomafspraak en kom gezellig langs!

Sani-Dump tegels

Naast alles op het gebied van sanitair en badkamermeubel slaagt u bij Sani-Dump ook voor badkamertegels Sliedrecht. Het formaat, motief en de kleur van de tegels zijn bepalend voor de sfeer in de badkamer. Voor elke stijl is er een passende tegel. Kies bijvoorbeeld voor betonlook tegels voor een industriële badkamer. Wilt u graag een rustige en ruimtelijke sfeer creëren? Ga dan voor grote badkamertegels zonder motief. Lees snel verder voor meer tips op het gebied van tegels.

Bij Sani-Dump heeft u twee verschillende soorten materialen badkamertegels, namelijk van natuursteen en keramiek. Natuursteentegels komen rechtstreeks uit de natuur, waardoor elke tegel anders is. Daarmee geeft u de badkamer een unieke en levendige uitstraling. Keramische badkamer tegels worden gemaakt uit een mengsel van klei en zand. Doordat er steeds nieuwe technieken ontstaan om keramische tegels een ander uiterlijk te geven, zijn de mogelijkheden voor uw badkamer ontzettend ruim en gevarieerd.

Inspiratie badkamertegels Sliedrecht

Wat dacht u bijvoorbeeld van decortegels. Deze tegels hebben een opvallende print en variëren in stijl, kleur en formaat. De tegels creëren een unieke en stijlvolle sfeer in de badkamer. Met bijvoorbeeld  een vintage tegel voegt u een vleugje nostalgie toe aan uw badkamer. Een decortegels is hoe dan ook een waardvolle toevoeging aan uw badkamer!

Wilt u meer weten over ons aanbod badkamertegels Sliedrecht? Kom dan een slang in onze showroom. Voor meer tips op het gebied van styling en indelingen kunt u ook een kijkje nemen op onze inspiratiepagina.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Sliedrecht

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!