Badkamertegels Rotterdam

Als u op zoek bent naar badkamertegels Rotterdam, kom dan gezellig naar Sani-Dump Rotterdam! Want naast sanitair en badkamermeubels kunt u bij ons ook terecht voor allerlei soorten badkamertegels. Van groot tot klein en van rond tot vierkant. Niks is te gek voor Sani-Dump Rotterdam! Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak bij Sani-Dump Rotterdam.

Sani-Dump | Sanitair & Tegels

Met onze ruime ervaring helpen wij u graag met een passend advies. Voor het kopen van nieuwe badkamertegels is het verstandig u goed te laten adviseren. De aankopen zijn ten slotte voor een langere periode. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een gratis 3D ontwerp. Wij laten u namelijk graag zien wat de mogelijkheden zijn. Zo kunt u verschillende variaties proberen en wordt de combinatie van vloer en wandtegels direct zichtbaar. Maak een vrijblijvende afspraak voor een 3D ontwerp.

Een afspraak maken gaat als volgt;

In slechts 3 stappen wordt uw afspraak bevestigd! Ga naar de website en kies de vestiging Rotterdam. Na het selecteren van de gewenste datum en tijd kunt u uw gegevens invullen. Na het invullen van uw gegevens wordt de afspraak direct bevestigd!

Aller eerst beginnen we met de ruimte. Wat zijn de afmetingen en wat wilt u in de ruimte geplaatst hebben. Vervolgens kijken we naar stijl, materiaal en vormen. Daarbij kiezen we de producten en plaatsen deze in de 3D tekening. Ten slotte kunnen we eventuele aanpassingen doen. Want bent u niet geheel tevreden over de kleur of materiaal keuze? Dan passen wij dit direct aan.

Showroom badkamertegels Rotterdam

De showroom van Sani-Dump Rotterdam is gelegen aan Stadionweg 45a in Rotterdam. Ook zonder afspraak bent u welkom. Voor het maken van een 3D ontwerp adviseren wij u een afspraak te maken. Zo kunnen wij in alle rust uw droombadkamer samenstellen.

Wilt u in de tussentijd wat inspiratie op doen? Dat kan ook op onze website. Op onze inspiratiepagina vindt u heel veel tips die u helpen bij de keuzes voor uw nieuwe badkamer. Denk bijvoorbeeld aan materiaal en kleur gebruik, ruimte indelingen en stijl.

Tot ziens bij Sani-Dump Rotterdam!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Rotterdam

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!