Badkamertegels Drachten

Op zoek naar badkamertegels Drachten ? Zoek dan niet verder! Sani-Dump heeft een groot aanbod aan allerlei soorten badkamertegels. Of u nu groot of klein zoekt. Vierkant, mozaïek of langwerpig. Alle vormen en maten vindt u bij Sani-Dump Drachten. Als badkamerspeciaalzaak kunt u hoogwaardige kwaliteit producten verwachten.

Maak een afspraak en kom vandaag nog langs in de showroom!

Sani-Dump | Badkamerspeciaalzaak

Met 41 megastores door heel Nederland zit er altijd één bij u in de buurt. Zo ook in Drachten! Gelegen aan de M.L. Kingsingel vindt u een ruim opgezette showroom met een ruim assortiment aan badkamertegels, sanitair en badkamermeubels. Alles om uw badkamer in een nieuw jasje te steken. Ondertussen hebben wij al ruim 24 jaar ervaring. Daardoor kunt u bij ons altijd een eerlijk en gedegen advies verwachten!

Benieuwd wat Sani-Dump nog meer te bieden heeft? Lees dan snel verder!

3D ontwerp badkamertegels Drachten

Nu begrijpen wij dat het lastig kan zijn een keuze te maken voor uw nieuwe badkamertegels van een klein staaltje. Maar wij hebben dé ultieme oplossing om u te helpen bij het maken van deze keuze. Wij kunnen te plekke een 3D ontwerp maken. Zo wordt gelijk inzichtelijk gemaakt hoe de nieuwe badkamertegels matchen. Zo kunt u tijdig nog eventuele aanpassingen doen maar kunnen wij ook andere mogelijkheden laten zien. Omdat elke ruimte anders is, is het handig om zo te kunnen zien wat de basis voor uw badkamer betekend. Ons ervaren personeel helpt u dan ook bij het kijken naar de mogelijkheden die er voor uw badkamer zijn.

Kom langs in de showroom!

Wilt u ook weten wat de mogelijkheden qua badkamertegels zijn voor uw badkamer? Maak dan vandaag nog een afspraak! Wij staan voor u klaar. Bekijk onze contactgegevens. Ontdek ondertussen ook onze Facebook– en Pinterest voor meer leuk nieuws over Sani-Dump. Doe bijvoorbeeld inspiratie op.

Tot ziens bij Sani-Dump Drachten!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Drachten

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Drachten