badkamertegels DEN HAAG

Bent u op zoek naar badkamertegels Den Haag? Dan vindt u bij Sani-Dump 100% wat u zoekt! Badkamertegels zijn van groot belang bij de uitstraling van uw badkamer. Bij Sani-Dump kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment. Denk hierbij aan vele maten, kleuren en vormen.

Heeft u interesse in de tegels van Sani-Dump? Kom dan eens langs in één van onze vestigingen. In onze winkel staat er altijd wel iemand klaar om samen met u de mogelijkheden te bespreken!

Tegels van A-merk kwaliteit

In onze showroom vindt u een ruime collectie van A-merk kwaliteit tegels. Ondanks dat wij uitsluitend met A-merken werken, kunnen wij u absolute bodemprijzen garanderen. Hierdoor houden we de kwaliteit hoog, en de prijs passend voor uw budget.

Daarnaast heeft iedere tegel een eigen PEI-waarde. Dit is een indicatie van de slijtvastheid van het materiaal, en zo weet u precies waar u aan toe bent op het gebied van duurzaamheid. Ons complete assortiment kunt u uitgebreid bekijken in onze showroom.

Meer informatie badkamertegels Den Haag

Kunt u iets in de showroom niet vinden? Geen probleem! Wij kunnen alle merken speciaal voor u bestellen, uiteraard voor de laagste prijs! Denk aan topmerken, zoals: Riho, Duravit, VT wonen en nog veel meer. Er is geen enkele andere sanitair winkel die het op deze manier zal aanbieden als Sani-Dump. Bij ons met u altijd het goedkoopste uit en krijgt u de beste kwaliteit!

Neemt u dan ook gerust uw offerte mee van een andere winkel, zodat u kunt zien dat wij de daad bij het woord voegen. Wij zien u graag tegemoet in één van onze megastores, waar de koffie al voor u klaar staat.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Den Haag

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Den Haag