Badkamertegels Delft

Op zoek naar badkamertegels Delft ? Dan kan Sani-Dump Delft u daarbij helpen! Bij Sani-Dump Delft kunt u terecht voor uw gehele badkamer. Met een uitgebreid assortiment aan sanitair en tegels vindt u bij Sani-dump altijd wat u zoekt. Of u nu voor beton tegels gaat of voor marmer look. Sani-Dump heeft het allemaal.

Maak vandaag nog een afspraak!

Sani-Dump | Badkamer speciaalzaak

Met ruim 24 jaar ervaring kunt u bij Sani-Dump altijd een eerlijk en gedegen advies verwachten. Met een groot aanbod aan verschillende collectie A-merken slaagt u bij Sani-Dump voor elke type badkamer. Van groot naar klein en van landelijk tot aan design. Voor elke type betegeling kunt u terecht bij Sani-Dump. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot het maken van een 3D ontwerp. Zo kunt u direct zien of de gekozen tegels bij elkaar passen in de ruimte.

Meer weten over het maken van een 3D ontwerp? Lees dan snel verder.

3D ontwerp Badkamertegels Delft

In een aantal eenvoudige stappen ontwerpen wij een badkamer in 3D voor u. Allereerst maakt u een afspraak bij Sani-Dump Delft. Wij maken tijd voor u vrij zodat u de mogelijkheid heeft uw wensen en specificaties met ons door te nemen. Vervolgens komt u bij ons langs en gaan we met u om de tafel om alles duidelijk in kaart te brengen. Ten slotte gaan onze ontwerpers aan de slag en komt er een 3D tekening uit die persoonlijk voor u is samengesteld. Achteraf lichten wij dit nog toe aan u, zodat we eventuele vragen kunnen beantwoorden.

Heeft u geen tijd om bij ons langs te komen? Geen probleem! U kunt alle specificaties ook online invullen, dan gaan we met die gegevens aan de slag.

Neem contact met ons  op!

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor u klaar en helpen u graag verder. In de tussentijd kunt u op uw gemak alvast wat inspiratie op doen op onze website of Facebook pagina.

Tot ziens bij Sani-Dump Delft!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Delft

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!