badkamertegels Apeldoorn

Al een lange tijd op zoek naar mooie en goede kwaliteit badkamertegels Apeldoorn? Bezoek de showroom van Sani-Dump Apeldoorn! Een groot assortiment aan verschillende soorten tegels. Zo vindt u altijd de juiste tegel voor uw sanitaire ruimten. Maak een afspraak met de specialist! Zien wij u snel?

Naast badkamertegels verkoopt Sani-Dump ook andere sanitaire artikelen. Denk aan baden, douches en toiletten. Maar ook kranen en whirlpool baden. Laat u verrassen door de grote keus in artikelen. Wist u dat wij deze vrijwel allemaal in de showroom van Sani-Dump Apeldoorn hebben staan? Maak een afspraak voor een rondleiding. De specialist op locatie vertelt u graag meet over de producten, merken en typen. Maak hier een afspraak.

Een 3D ontwerp van uw droombadkamer!

Het 3D-ontwerp van Sani-Dump. Wat houdt het in? U geeft aan wat uw wensen zijn. Denk aan de stijl & artikelen. Vervolgens geeft u deze aan ons door en gaan wij aan de slag. Wij maken het 3D-ontwerp met u in de winkel of nodigen u naderhand uit. Samen lopen we een rondje door de showroom om de artikelen en andere opties te laten zien.

Wij hopen u snel te zien

Sani-Dump Apeldoorn staat klaar voor al uw vragen en wensen rondom sanitair. Zonder onzinnige verkooppraatjes. Maak een showroom afspraak of neem contact op via 055-3033900 of apeldoorn@sanidump.nl. Doe voor uw bezoek alvast inspiratie op. Volg onze inspiratie pagina en ons Pinterest account. Zo blijft u op de hoogte van de nieuwste trends, tips en tricks in de sanitair wereld Tot ziens bij Sani-Dump Apeldoorn!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Apeldoorn

Maak een showroomafspraak in één van onze vestigingen.

Maak een showroomafspraak
INSPIRATIE OPDOEN