Badkamertegels Amsterdam

Bent u op zoek naar badkamertegels Amsterdam? Dan vindt u bij Sani-Dump precies wat u zoekt! Een ruime collectie tegels van verschillende A-merken tegen bodemprijzen. Alle vormen, maten en kleuren zijn te vinden in onze showroom. Of u nu grote beton look tegels zoekt of mozaïek. Niks is te gek voor Sani-Dump.

Maak vandaag nog een afspraak bij Sani-Dump Amsterdam.

Sani-Dump | Sanitair & Tegels

Met onze ruime ervaring helpen wij u graag met een passend advies. Voor het kopen van nieuwe badkamertegels is het verstandig u goed te laten adviseren. De aankopen zijn ten slotte voor een langere periode. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een gratis 3D ontwerp. Wij laten u namelijk graag zien wat de mogelijkheden zijn. Zo kunt u verschillende variaties proberen en wordt de combinatie van vloer en wandtegels direct zichtbaar. Maak een vrijblijvende afspraak voor een 3D ontwerp.

Een afspraak maken gaat als volgt;

In slechts 3 stappen wordt uw afspraak bevestigd! Ga naar de website en kies de vestiging Amsterdam. Na het selecteren van de gewenste datum en tijd kunt u uw gegevens invullen. Na het invullen van uw gegevens wordt de afspraak direct bevestigd!

Showroom badkamertegels Amsterdam

De showroom van Sani-Dump Amsterdam is gevestigd in de Arena Boulevard 78. De woonboulevard is goed bereikbaar en bevindt zich in de Arena Poort. Ook zonder afspraak bent u welkom. Voor het maken van een 3D ontwerp adviseren wij u een afspraak te maken. Zo kunnen wij in alle rust uw droombadkamer samenstellen.

Wilt u in de tussentijd wat inspiratie op doen? Dat kan ook op onze website. Op onze inspiratiepagina vindt u heel veel tips die u helpen bij de keuzes voor uw badkamer. Denk bijvoorbeeld aan materiaal en kleur gebruik, ruimte indelingen en stijl. Voor meer leuk nieuws over Sani-Dump kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

Tot ziens bij Sani-Dump Amsterdam!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Amsterdam

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amsterdam