Badkamerspecialist Elst

Sani-Dump is de badkamerspecialist Elst die u zoekt! Hoewel we bij Sani-Dump een ruim assortiment hebben met alles op het gebied van sanitair, badkamers en toiletten, is dat niet waarmee we ons onderscheiden. Het zit zelfs niet alleen in het feit dat u bij ons altijd de laagste prijs betaalt voor A-merken. Het is de combinatie van al deze factoren én de kennis en ervaring van onze specialisten. Deze vakmensen staan klaar om u advies te geven bij het samenstellen van uw ideale badkamer. Uiteraard houden we daarbij rekening met uw budget en wensen, we denken graag met u mee.

Sani-Dump – Ervaring

Sanitair is ons vak, al jaren lang ervaring. In deze tijd hebben we veel ervaring opgedaan en zo weten we precies wat er mogelijk is. U bent daardoor verzekerd van goed advies. Wij verkopen verschillende hoogwaardige A-merken als Grohe, Sphinx, Villeroy en Boch, Riho, Duravit, Philippe Starck en vele andere.

Onze showrooms worden met zorg samengesteld, de voorbeeldbadkamers die u er vindt weerspiegelen perfect de trends van dit moment. Als specialist is het namelijk onze taak om te inspireren en te adviseren. We nemen dat heel serieus en doen ons best om u te blijven verrassen.

Advies van onze badkamerspecialist 

Benieuwd of Sani-Dump uw wensen weet te vertalen naar de perfecte badkamer? Deze uitdaging gaan we graag aan. Ook als u andere vragen heeft, bent u van harte welkom in een van de vele Sani-Dump showrooms bij u in de buurt. U vindt de vestiging van uw keuze door op de knop ‘vestigingen’ te klikken. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Elst

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak