Badkamerspecialist Deventer

Bent u op zoek naar een badkamerspecialist Deventer? Dan bent u bij Sani-Dump Apeldoorn aan het juiste adres! Op een korte afstand van Deventer kunt u onze showroom vinden. Hier hebben we een enorm groot aanbod aan sanitair en tegels van A-merken. Hierbij kunt u denken aan kranen van Grohe, tegels en sanitair van Sphinx of badkamermeubelen van Duravit. Kom langs én doe inspiratie op in onze showroom.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw badkamer? Maak een afspraak met onze specialisten van Sani-Dump Apeldoorn. Wij helpen u graag.

Badkamerspecialist Deventer

Bij Sani-Dump komen droombadkamers nog meer tot leven. Wij nodigen u uit om langs te komen in één van onze winkels voor persoonlijk en professioneel advies of om gewoon inspiratie op te doen. Wij zijn al ruim 20 jaar aanbieder van verschillende A-merken sanitair en tegels tegen bodemprijzen. Bi Sani-Dump ervaart u verschillende voordelen. Naast onze brede kennis en grote aanbod, hebben we ook een grote voorraad. Hierdoor kunnen we producten snel leveren. Dit is voor u nóg een voordeel!

Vraag een 3D tekening aan

Wij kunnen uw badkamer makkelijk visueel voor u vormgeven. Zo kunt u een completer beeld krijgen van hoe uw badkamer er in het echt uit komt te zien. Onze sanitair specialisten doen dit graag in overeenstemming met u. Zij luisteren naar uw wensen en gaan aan de slag! Tijdens het gesprek laten ze u nog het een en ander wat mogelijk is. Dit doen we geheel gratis én vrijblijvend!

Laat uw badkamer in 3D ontwerpen.

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over ons als badkamerspecialist Deventer? Of wilt u iets anders weten? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Ook kunt u bellen naar 055-3033900 of een mail sturen naar apeldoorn@sanidump.nl. Uiteraard ontvangen wij u ook graag in onze showroom in Apeldoorn. Wij zijn van dinsdag – zaterdag geopend.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Apeldoorn

Maak een showroomafspraak in één van onze vestigingen.

Maak een showroomafspraak