Badkamerspecialist den haag

Al een tijd op zoek naar een badkamerspecialist Den Haag en omgeving? Sani-Dump is de geschikte partij. Voor al uw vragen over uw badkamer kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u op al uw sanitair gerelateerde vragen. Onze specialist weet alles van de nieuwste trend. Daarnaast weet hij of zij ook uw wensen te peilen. Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem contact op bij uw vestiging in Den Haag.

3D tekening | Badkamerspecialist Den Haag

Vind u het moeilijk om uw nieuwe badkamer voor u te zien? Dank zij onze ontwerptool maken wij het inzichtelijk. Door de onze geavanceerde apparatuur kunnen wij tot in detail een 3D-tekening ontwerpen. Goed om te weten is het volgende. Wij houden altijd rekening met uw wensen binnen de badkamer. Bent u nieuwsgierig geworden? Wij laten graag de mogelijkheden aan u zien. U kunt een 3D tekening in de showroom of online laten maken. U kunt op twee manieren deze tekening laten ontwerpen.

– Laat een 3D tekening in de showroom in Den Haag maken
Zoek vestiging Den Haag op. Kies een datum naar keuze en bereid u voor! Neem een kijkje op onze inspiratiepagina.

– Maak de 3D tekening online
Geef de wensen online door. Aan de hand van uw wensen maakt onze specialist het ontwerp. Als deze klaar is, lichten wij het graag toe in een vrijblijvend gesprek.

Contact

Heeft u vragen? Of wilt u meer weten? Neem contact met ons op. U kunt bellen naar de vesteging Den Haag. Bel naar 070-4129442 of mail naar denhaag@sanidump.nl

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Den Haag

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!