badkamerspecialist Apeldoorn

Bent u op zoek naar een badkamerspecialist Apeldoorn? Zoek niet verder want bij Sani-Dump Apeldoorn bent u aan het juiste adres! Kom langs in onze showroom en bekijk ons ruime aanbod aan A-merken sanitair en tegels. Bij ons vindt u alles wat u kunt gebruiken bij het realiseren van uw droombadkamer. Met ruim 24 jaar ervaring weten we precies hoe we u het beste kunnen adviseren.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Maak een afspraak of neem contact met ons op!

Badkamerspecialist Apeldoorn | Sani-Dump staat voor u klaar!

Kom voor uw nieuwe droombadkamer langs bij Sani-Dump Apeldoorn! Bij ons vindt u uitsluitend A-merken sanitair en tegels, tegen de scherpste prijzen! Gegarandeerd dat u uw badkamer nergens anders goedkoper kunt vinden. Breng gerust de offerte mee van uw concurrent, dan tonen wij het aan. Wij begrijpen dat het lastig is om te bedenken wat u allemaal nodig heeft voor uw nieuwe badkamer. Daarom helpen wij u graag. Bij ons heeft u de mogelijkheid een 3D tekening te laten maken van uw badkamer. Hierbij ziet u wat er mogelijk is en krijgt u een volledig beeld.

Sanitair en Tegels

Sani-Dump Apeldoorn is uw specialist op het gebied van al uw sanitair. We beschikken over verschillende kwalitatieve A-merken waaronder Bruynzeel, GROHE, Villeroy & Boch en Damixa. Onze winkel in Apeldoorn heeft ook een groot aanbod tegels in de ruim opgezette tegelshowroom. Deze tegels zijn niet alleen geschikt voor in uw badkamer maar we hebben ook een groot assortiment tegels die geschikt zijn als woonvloertegel.

Heeft u vragen? | Badkamerspecialist Apeldoorn

Wanneer u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen. Dé badkamerspecialist Apeldoorn staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Apeldoorn. Hier kunt u van dinsdag t/m zaterdag terecht voor onze producten en advies over oplossingen voor uw badkamer.

Graag tot snel bij Sani-Dump Apeldoorn!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Apeldoorn

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Zoetermeer