Badkamershowroom Almere

Wilt u een badkamershowroom Almere bezoeken? Sani-Dump Almere is geopend! U vindt ons aan de Washingtonstraat 7. U kunt ons bezoeken tijdens onze openingstijden. Wij raden u aan om een showroomafspraak te maken. Tijdens deze afspraak kunnen wij goed uw wensen bespreken. Wat is er mogelijk en welke merken passen goed bij uw wens? Graag neemt Sani-Dump te tijd voor u om uw droombadkamer samen te stellen. Maak direct een gratis showroomafspraak bij onze vestiging in Almere. Koffie en thee staan klaar voor uw bezoek.

Inspiratie opdoen

Bij een nieuw huis hoort vaak een nieuwe badkamer. Of u gaat uw oude badkamer aanpassen. Goed om te weten is dat de specialisten van Sani-Dump u niet alleen kunnen adviseren qua inhoud, maar ook op het gebied van duurzaamheid. Welke aanpassingen kunt u verrichten om te verduurzamen?

Een voorbeeld is vloerverwarming. Maar ook goed isolatie en een waterbesparende douchekop kan het verschil maken. Laat u inspireren op onze website. Hier vindt u meer tips. Vragen? Neem contact op!

Douche goten

Wist u dat u uw badkamer net iets moderner en stijlvoller kunt maken door het aanpassen van de douchegoot? In plaats van een douche bak kunt u kiezen voor een strakke douchegoot. Het water stroomt ten alle tijden goed weg. Neem bijvoorbeeld goten van het merk ACO. Wij vertellen u erg meer over in de showroom. Doe alvast inspiratie op via Pinterest! Hier vindt u leuke badkamerinspiratie. Geschikt voor iedere ruimte. Landelijk, modern of juist luxe. Bewaar de pinnen en vraag ernaar!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Almere

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Almere