BADKAMERS WINKELS

Bent u op zoek naar badkamers winkels? Dan is Sani-Dump de aangewezen partij om u verder te helpen. Sani-Dump verkoopt A-merken sanitair van verschillende merken, zoals Bruynzeel, Grohe en Sphinx. Het sanitair bij Sani-Dump is dus van een uitstekende kwaliteit. Hiernaast zijn de badkamers verkrijgbaar in verschillende maten en afmetingen. In overleg, zullen wij samen met u een prachtige badkamer realiseren, met het sanitair naar uw wensen.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan eens langs in één van onze winkels voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag verder!

VOOR IEDER BUDGET HEEFT SANI-DUMP EEN BADKAMER

Ons streven is om voor ieder budget een geschikte badkamer aan te bieden. Doordat wij werken met diverse topmerken zit er altijd wel iets voor u tussen. Wanneer u de plattegrond van uw badkamer bij de hand heeft, kunnen onze medewerkers u aan de hand daarvan optimaal adviseren. Om zicht te krijgen op uw nieuwe badkamer, kunt u een 3D-ontwerp laten maken.

ONLINE BADKAMERS WINKEL

In plaats van een bezoek te brengen aan één van onze winkels, kunt u ons ruime assortiment ook online bekijken. In onze online outlet profiteert u bovendien van flinke kortingen en krijgt u een uitgebreid overzicht van onze producten per categorie. Door onze grote voorraad, kunnen wij uw bestellingen, zowel uit de winkel als online besteld, razendsnel bij u thuis bezorgen.

Mocht u vragen hebben, kom gerust langs in één van onze megastores voor een persoonlijk adviesgesprek. Samen zoeken wij de beste opties voor uw badkamer en budget.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!