Tegeloutlet DEN HAAG

Toe aan een nieuwe badkamers Vlissingen? Zoek dan niet verder. Uw badkamerspecialist staat voor u klaar. Sani-Dump helpt u bij het uitkiezen van tegels, accessoires en meer. Woonachtig in Vlissingen? Bezoek dan onze dichtstbijzijnde showroom. Maak een afspraak met onze adviseur. Sani-Dump biedt de laagste prijzen. Wij verkopen kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Dit betekend niet dat er dumpproducten verkocht worden. Door goede prijsafspraken kunnen wij dit realiseren.

3D ontwerp | Badkamers Vlissingen

U bent toe aan een nieuwe badkamer. Maar welke stappen moet u dan ondernemen? Sani-Dump is als specialist de aangewezen partij om u verder te helpen! In onze showroom nemen wij u mee langs alle facetten van de badkamer met u door. Nieuwe tegels, badkamermeubelen. Maar ook een fijne douche mag niet ontbreken. Wist u dat u dat Sani-Dump nog meer services biedt? U kunt bij ons een 3D tekening van uw badkamer laten maken. Vind een vestiging in de buurt van Vlissingen. Kies een voorkeursdatum. Ten slotte: bereid u nog even voor op uw afspraak! Bekijk hier onze nieuwste trends op het gebied van badkamers. Zo kunt u alvast inspiratie opdoen. 

CONTACT

Droomt u al van uw nieuwe badkamer? Laat uw dromen uitkomen bij Sani-Dump. Maak nu een afspraak om uw badkamer in Vlissingen te vernieuwen. U kunt contact opnemen door te bellen naar de dichtstbijzijnde showroom in Middelburg: 0118 – 55 10 80. Ook kunt ook mailen naar: middelburg@sanidump.nl. Bekijk de openingstijden van deze vestiging vlakbij Vlissingen hier. Goed om te weten is dat deze vestiging iedere zondag geopend is. Maak nu snel een afspraak!

P.s. wilt u meer inspiratie? Bekijk ons op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Middelburg

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Den Haag