BADKAMERS SHOWROOM

Bent u opzoek naar een nieuwe luxe badkamer die van alle gemakken voorzien is? Maar wilt u daar niet te veel voor betalen? Dan is Sani-Dump de badkamers showroom die u zoekt. Wij hebben het grootste assortiment A-merken tegen de scherpste prijs. Het uitzoeken van een nieuwe badkamer kan behoorlijk in de papieren lopen. Dit weet Sani-Dump ook, hierdoor bieden wij al het sanitair voordelig aan. De showroom is uitgebreid en bestaat uit veel soorten badkamers. Hierdoor kunt u genoeg inspiratie opdoen voor uw eigen badkamer.

LAAT U ADVISEREN DOOR ONS PERSONEEL

Een badkamer moet een plek zijn van rust, tegenwoordig lijkt een badkamer meer en meer op een wellness. De mogelijkheden voor een badkamer zijn eindeloos dit is vooral terug te zien in onze showroom. Daarin komt u verschillende soorten stijlen tegen maar vooral ook veel opties. Denk aan een saunadouche een bubbelbad en diverse badkamermeubels. Bij ons worden alle A-merken voordelig  aangeboden, wij dumpen alleen de prijs.

BEZOEK DE BADKAMERS SHOWROOM VAN SANI-DUMP

Sani-Dump heeft een groot aantal vestigingen verspreid over heel Nederland en België. Hierdoor is er altijd een badkamers showroom bij u in de buurt te vinden. Alle winkels van Sani-Dump zijn erg ruim hierdoor kunt u ongestoord door de showroom gaan en inspiratie opdoen. Ons personeel staat natuurlijk voor uw klaar om u zo goed mogelijk te ondersteunen. Neem uw bouwtekeningen mee naar een van onze megastores, op deze manier kunnen wij u nog beter ondersteunen. Wie zien u graag terug in een van onze megastores!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!