Badkamers Rotterdam

Als u op zoek bent naar een winkel voor badkamers Rotterdam, dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Alles voor uw badkamer vindt u in onze ruim opgezette showroom. Met merken zoals onder andere Villeroy & Boch, Sphinx, Vasco en Riho kunnen wij elke stijl badkamer voor u samen stellen. Omdat uw nieuwe badkamer voor langere periode in de smaak moet vallen is het van belang een trendy badkamer te ontwerpen die helemaal van nu is. Daar weten wij bij Sani-Dump badkamers Rotterdam alles van! Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak bij Sani-Dump Rotterdam.

Wij helpen u verder!

Naast de ruimte indeling is de stijl natuurlijk enorm belangrijk. Gaat u voor donkere tegels of tocht wit? Wilt u zwarte accessoires of toch standaard chrome? Wij helpen u graag met deze keuze te maken. Wilt u bijvoorbeeld sfeer en warmte in de ruimte? Ga dan voor natuurlijke materialen zoals houtlook tegels en een houten wastafel. Vindt u dit lastig visualiseren? Dan hebben wij daar de oplossing voor. Lees snel verder!

Wij kunnen het voor u namelijk wat inzichtelijker maken. Dit doen wij door middel van een gratis 3D ontwerp! Wij adviseren u in bijvoorbeeld de ruimte indeling. Heeft u een “loze” ruimte waar u niks mee kunt? Zoals een schuindak of een vreemde hoek? Maak hier bijvoorbeeld opbergruimte van. Niets is zo fijn om in een opgeruimde en nette badkamer uw ochtend te beginnen. Door middel van een 3D tekening kunnen wij u laten zien hoe dit eruit komt te zien en zorgen wij ervoor dat iedere centimeter optimaal benut wordt.

Kom langs voor badkamers Rotterdam

Wilt u meer weten over de nieuwste trends of wilt u een passend advies? Kom dan voor badkamers Rotterdam langs in onze showroom in Rotterdam. Wij staan voor u klaar! Ondertussen kunt u ook een kijkje nemen op onze inspiratiepagina voor nog meer tips en trends voor uw ultieme badkamermeubel.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Rotterdam

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!