Badkamer Rotterdam Zuid

Als u op zoek bent naar badkamers Rotterdam Zuid, dan bent u bij Sani-Dump Rotterdam aan het juiste adres! Letterlijk alles is te vinden in onze ruime showroom gelegen aan de Stadionweg 45a. Kwalitatieve producten van luxe A-merken is wat u kunt verwachten bij Sani-Dump. Van luxe baden en douchecabines tot aan design kranen en luxe wastafels. Een speciaalzaak waar u producten vindt van hoge kwaliteit maar echter voor een lage prijs. Want Sani-Dump is geen dumpzaak maar een badkamer speciaalzaak waar u voor uw badkamer kunt slagen voor bodemprijzen.

Kom gezellig langs!

Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak en kom gezellig langs! Wij adviseren u graag en helpen u graag verder. Door onze jarenlange ervaring hebben wij ruime kennis opgedaan. Dus ook voor complexe vraagstukken bent u bij Sani-Dump Rotterdam aan het juiste adres. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot het maken van een gratis 3D ontwerp. Meer weten? Lees dan snel verder!

Door bij Sani-Dump Rotterdam een gratis 3D ontwerp te laten maken krijgt u goed inzichtelijk hoe uw nieuwe badkamer er daadwerkelijk uit komt te zien. Omdat er veel verschillende mogelijkheden zijn snappen wij als geen anders dat het soms lastig kan zijn een keus te maken. Want gaat u voor een grote landelijke wastafel met houten lades? Of toch voor een smaller kastje met stenen waskom en een zwevende zwarte kraan? Om het voor u wat gemakkelijker te maken bieden wij vrijblijvend de optie aan om een gratis 3D ontwerp te laten maken. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien.

Inspiratie badkamers Rotterdam Zuid

Wacht niet langer en ga uw droombadkamer realiseren. In onze showroom kunt u op uw gemak inspiratie opdoen. Heeft u al een afspraak gemaakt en wilt u alvast wat voorwerk doen? Neem dan eens een kijkje op de inspiratiepagina op onze website.

Tot snel bij Sani-dump Rotterdam!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Rotterdam

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!