Badkamers ontwerpen bij SANI-DUMP

Badkamers ontwerpen is een vak op zich en bij Sani-Dump hebben we daar verstand van. Naast goedkope badkamers vindt u bij ons ook deskundige medewerkers die graag uw badkamer ontwerpen. Kom gerust langs en laat vrijblijvend een of meer badkamers ontwerpen. Met een tekening krijgt u net wat meer inzicht in de mogelijkheden van uw badkamer.

Heeft u bijvoorbeeld een mooi bad gezien maar weet u niet of dit wel in uw badkamer past? Als wij een ontwerp maken voor uw badkamer wordt in één oogopslag duidelijk of alle wensen van onze klanten gerealiseerd kunnen worden.

Altijd goedkoper!

Heeft u ergens anders al ideeën opgedaan, kom dan gerust nog langs bij Sani-Dump! Wij leveren alle grote merken en zijn altijd goedkoper. Wij kunnen vrijblijvend een badkamer ontwerpen om u een nog beter beeld te geven hoe de gekozen artikelen in uw badkamer passen.

Contact opnemen voor badkamers ontwerpen

U kunt bij ons uw eigen badkamer ontwerpen door middel van een 3D-programma. Met ons brede assortiment heeft u altijd een gewenste keuze binnen handbereik. Kom langs en overtuig uzelf dat onze sanitairprijzen de laagste zijn! Neem contact met ons op door middel van onderstaande knoppen. De linker leidt u naar de vestigingen, de rechter leidt u naar de mogelijkheid om gelijk een showroom afspraak te maken.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!