BADKAMERS ONTWERPEN BIJ SANI-DUMP

Badkamers ontwerpen is een vak op zich en bij Sani-Dump hebben we daar verstand van. Er komt heel wat kijken bij het installeren van een badkamer. Laat u daarom goed adviseren! Kom naar éen van onze 41 winkels of maak nu al direct een persoonlijke afspraak met één van onze adviseurs. Zij kunnen u gratis en persoonlijk helpen met het ontwerpen van uw badkamer!

Wij nemen uitgebreid de tijd om uw badkamer geheel naar eigen wens te ontwerpen. U bent daarbij niet duur uit! Wij bieden namelijk goedkope badkamers van puur en alleen A-merken. Door ons slimme inkoopbeleid kunnen wij u voorzien van de beste kwaliteit tegen de beste prijzen.

U vindt u bij ons deskundige medewerkers die graag uw ideale badkamer voor u ontwerpen. Kom gerust langs en ga vrijblijvend in gesprek. Met een 3D-tekening krijgt u net wat meer inzicht in de mogelijkheden van uw badkamer. Deze ontwerpen wij geheel gratis voor u. Heeft u bijvoorbeeld een mooi bad gezien maar weet u niet of dit wel in uw badkamer past?

In ons ontwerp wordt in één oogopslag duidelijk of alle wensen van onze klanten gerealiseerd kunnen worden.

BADKAMERS ONTWERPEN IN 3D

Wij bieden puur en alleen A-merken voor de allerlaagste prijzen. U kunt gerust een offerte meenemen van een andere partij om dit bij ons te laten vergelijken. Ook als u al ergens anders een tekening heeft laten maken, kunt u bij ons gerust uw badkamer op dat sjabloon nogmaals uw badkamer laten ontwerpen. Wij kunnen vrijblijvend een ontwerp maken, om u een nog beter beeld te geven hoe de gekozen artikelen in uw badkamer passen.

DESKUNDIG ADVIES EN UITSTEKENDE SERVICE

U kunt bij ons uw eigen badkamer laten ontwerpen door middel van een 3D-programma. Wij gebruiken geavanceerde programma’s met uiteraard ervaren deskundigen. Met ons brede assortiment heeft u altijd een gewenste keuze binnen handbereik. Uiteraard hechten wij ook veel waarde aan service. U kunt daarom bij ons altijd terecht voor vragen of gratis vrijblijvend advies. Kom langs en overtuig uzelf dat onze sanitairprijzen de laagste zijn!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!