Badkamers Leiderdorp

Als u meerder badkamers Leiderdorp wilt bezichtigen is Sani-Dump de winkel die u zoekt! In onze ruime showroom kunt u vele en verschillende soorten en stijlen badkamer bekijken. Er is voor ieder wat wils! Bij Sani-Dump verkopen wij uitsluitend hoogwaardige A-merken. Echter altijd tegen de laagste prijs. Hierdoor slaagt u bij Sani-Dump voor uw droombadkamer binnen ieder budget. Wij helpen u graag verder en voorzien u van een passend advies. Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak via de website.

De showroom van Sani-Dump

Zoals hierboven aangegeven hebben wij een ruime showroom waar u op uw gemak inspiratie kunt opdoen. Omdat wij vele badkamers hebben gecreëerd is er in iedere stijl een badkamer samen te stellen. Wij begrijpen ook dat het door de vele mogelijkheden soms lastig kan zijn bepaalde keuzes te maken. Maar daar hebben wij een oplossing voor! Wilt u weten wat? Lees dan snel verder!

Een gratis 3D ontwerp! Door middel van een 3D tekening te maken van uw badkamer met de door u gekozen producten krijgt u vrijwel direct zichtbaar hoe alles in de ruimte staat. We kunnen met de afmetingen schuiven en samen met u kijken naar de mogelijkheden. Want er is vaak meer mogelijk dan u in eerste instantie denkt!

Trends badkamer Leiderdorp

Ook op het gebied van trends zijn wij up-to-date. Dit wil zeggen dat u bij ons de nieuwste badkamertrends kunt bekijken. Wat dacht u bijvoorbeeld van kleurrijke en speelse badkamertegels? Eén van de badkamertrends is de opvallende badkamertegel, want een badkamer mag best een beetje opvallen! Naast het toepassen van kleine tegels, zijn ook extra grote tegels een opkomende trend. Dit is een mooi contrast met kleine en opvallende tegels. Populair zijn de keramische tegels die de uitstraling hebben van een natuurproduct maar de voordelen van een keramisch product.

Wilt u meer inspiratie opdoen op het gebied van sanitair, badkamermeubels en tegels? Kom dan gezellig langs in onze showroom op het Meubelplein in Leiderdorp. Ook kunt u alvast een kijkje nemen op onze inspiratiepagina op de website. Hier vindt u nog meer leuke tips en trends.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Leiderdorp

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!