Badkamers hoeksche waard

Bent u op zoek naar badkamers Hoeksche Waard? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Sinds augustus 2019 hebben wij een vestiging in Oud-Beijerland, waar u uiteraard van harte welkom bent met vragen en voor inspiratie. Onze medewerkers staan u graag te woord en geven u advies over de mogelijkheden, zodat u bij ons altijd met een goed gevoel de winkel weer uit loopt!

Heeft u vragen, of advies nodig? Neem dan gerust contact op of kom langs!

BADKAMERS HOEKSCHE WAARD | BIJ SANI-DUMP MOET U ZIJN!

Sani-Dump is al jaren dé specialist als het gaat om sanitair en badkamertegels. Dat betekent niet alleen dat wij een zeer ruim assortiment hebben, maar ook vooral dat we u graag adviseren over de mogelijkheden in uw woning. Daarnaast hebben wij producten in verschillende prijsklassen, zodat u altijd bij ons kunt slagen. Bij Sani-Dump vindt u topmerken zoals Villeroy & Boch, Geberit en Grohe, maar dan altijd tegen bodemprijzen!

Kom gerust langs in één van onze megastores door heel het land. In onze ruim opgezette showrooms kunt u in alle rust rondlopen om inspiratie op te doen voor uw droombadkamer. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen zodat u alle informatie heeft die u nodig heeft.

Vind u het lastig om de badkamer zelf in te richten en heeft u geen idee wat de mogelijkheden zijn? Laat dan een gratis en vrijblijvende 3D tekening maken, en kom er achter hoe uw badkamer er uit kan komen te zien!

NEEM CONTACT OP OF KOM LANGS!

Bij vragen staan wij natuurlijk altijd voor u klaar. Deze kunt u stellen door contact met ons op te nemen, maar in de winkel langs komen is natuurlijk ook goed. Tot ziens bij Sani-Dump!

P.s. wilt u meer inspiratie? Bekijk ons op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Hoeksche Waard

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak om Amersfoort