Badkamers Apeldoorn

Bent u op zoek naar badkamers Apeldoorn? U vindt bij Sani-Dump Apeldoorn uw droombadkamer! Goed om te weten is dat wij een groot assortiment aan sanitair in huis hebben. Tegen bodemprijzen. Wie wil dat nou niet! Vanaf november 2019 bent u van harte welkom bij onze vestiging in Apeldoorn.

Vragen? Neem contact met ons op! Onze specialisten staan u graag te woord.

Badkamers Apeldoorn | Specialist in sanitair

De aankoop van een badkamer kan erg lastig zijn. U wilt een badkamer die past bij uw stijl en van het huis. Laat Sani-Dump u adviseren. Wij kijken samen met u naar welke badkamer accessoires het best bij elkaar passen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en merken waar u uit kunt kiezen. Badkamertegels, toiletten en wasbakken. Maar natuurlijk ook baden of douches.

Het is fijn als u uw badkamer kunt bekijken voordat u beslist over de aankoop. Wij nodigen u dan ook uit om een 3D-tekening van uw badkamer te laten maken. Maak hier een afspraak voor een vrijblijvend ontwerp in de winkel. Ook kunt u deze online aanvragen. Geef uw wensen en specificaties door. Kies vervolgens welk formaat het meest overeenkomt met uw badkamer. Wij nemen vervolgens contact met u op. Klik hier voor meer informatie over een 3D-ontwerp.

Afspraak maken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Sani-Dump? Onze medewerkers in Apeldoorn staan klaar om u te helpen bij uw droombadkamer! Twijfelt u nog over bepaalde keuzes? Wij nemen graag de adviesrol op ons. Neem contact met ons op en bezoek onze showroom! Maak vandaag nog een afspraak.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Apeldoorn

Ontdek jouw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!