Badkameroutlet Hoogeveen

Bent u op zoek naar een badkameroutlet in Hoogeveen? Laat u inspireren en ontdek meer!

Badkameroutlet Hoogeveen

Altijd een vestiging in de buurt!

Sani-Dump badkameroutlet Hoogeveen heeft een ruime collectie A-merk sanitair, tegen absolute bodemprijzen! In onze showroom vindt u uitsluitend topkwaliteit sanitair en badkamermeubelen, en kunt u inspiratie opdoen voor uw badkamer. Al ons sanitair bieden wij aan tegen de allerlaagste prijzen, zodat u de beste kwaliteit krijgt voor ieder budget. Naast onze showroom in Hoogeveen, vindt u 41 vestigingen in Nederland en België. Er is dus altijd een Sani-Dump bij u in de buurt!

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Industrieweg 25e
7903 AH  Hoogeveen

PERSOONLIJK ADVIES BIJ SANI-DUMP

In de showrooms staan onze ervaren medewerkers klaar, om u van professioneel advies op maat te voorzien. U kunt via de website een persoonlijke afspraak maken, waarin we uitgebreid kijken naar de mogelijkheden voor uw badkamer. Neemt u vooral een plattegrond van uw badkamer mee, zodat we u optimaal kunnen adviseren. Dit doen wij onder andere door het maken van een 3D ontwerp van uw ideale badkamer. Zo ziet u direct hoe uw nieuwe sanitair in de badkamer past.

Kom langs in onze badkamer showroom en ontdek de mogelijkheden!

Openingstijden

  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 21:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

BADKAMEROUTLET HOOGEVEEN – KWALITEIT VAN TOPMERKEN

Bij Sani-Dump vindt u sanitair en badkamermeubelen van A-merken, maar dan tegen de allerlaagste prijzen. Zo garanderen wij u duurzaam sanitair, en een luxe uitstraling voor ieder budget en iedere badkamer. Online vindt u een overzicht van alle merken die wij in het assortiment hebben, waaronder Villeroy & Boch, Sphinx, Vasco en Riho. Ze zijn gesorteerd per categorie, zodat u makkelijk kunt vinden waar u naar zoekt. Zo kunt u alvast inspiratie opdoen, voor uw bezoek aan onze showroom!

Behoefte aan persoonlijk advies of meer informatie van een sanitair specialist? Kom gerust langs in één van de Sani-Dump sanitair showrooms door het hele land. De koffie staat voor u klaar!