Badkamermeubels Groningen

Als u op zoek bent naar badkamermeubels Groningen dan is Sani-Dump de plek die u zoekt! U vindt bij ons sanitair, badkamermeubelen, betegeling en nog veel meer! Van verschillende A-merken zoals onder andere Duvarit, Bruynzeel en VT wonen hebben wij een uitgebreide collectie. Zo slaagt u bij Sani-Dump voor elke type badkamer! Maak via de website een vrijblijvende showroomafspraak!

Sani-Dump Groningen

Zoals hierboven aangegeven kunt u bij Sani-Dump terecht voor alles op het gebied van badkamers. Niet voor niets zijn wij een badkamer speciaalzaak. Samen met u gaan we kijken naar wat de mogelijkheden zijn binnen de ruimte. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot het maken van een 3D ontwerp! Dit is geheel vrijblijvend en gratis. Wilt u meer weten over het maken van een afsprkaa voor een gratis 3D ontwerp? Lees dan snel verder!

In slechts 3 stappen heeft u een afspraak gemaakt. Dit kan voor een 3D ontwerp en een showroomafspraak via de website. Uw afspraak wordt vervolgens direct bevestigd.

Tips badkamermeubels Groningen

Ook op het gebied van badkamermeubels is er veel mogelijk. Hier wat tips voor u op een rij;

  • Zo zijn badkamermeubels vaak losse elementen. Houd hier rekening mee. Het meubel zelf biedt onder de wastafel vaak al veel opbergruimte. Ga voor een mooie hangkast naast uw wasbak. Voor nog meer opbergruimte.
  • Let op de materiaal en kleur keuze van je badkamermeubel. Gaat u bijvoorbeeld voor een houten meubel. Dan kunt u deze altijd een ander kleurtje geven mocht u hierop uitgekeken zijn.
  • Let op de juiste afmetingen van uw badkamermeubel. Maakt u hier met meerder mensen gebruik van? Ga dan zeker voor een dubbele wastafel. Let altijd goed op de beschikbare ruimte.

Kom gezellig langs in de showroom!

Nieuwsgierig naar meer leuke badkamer tips? Kijk dan eens verder op onze inspiratiepagina op de website. Voor meer leuk nieuws over Sani-Dump kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

De koffie staat voor u klaar, tot snel bij Sani-Dump Groningen!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Groningen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!