badkamermeubels Apeldoorn

Op zoek naar badkamermeubels Apeldoorn? Voor al uw sanitaire artikelen kunt u terecht bij Sani-Dump in Apeldoorn. Wist u bijvoorbeeld u een afspraak kunt maken voor een rondleiding? Zo krijgt u een goed beeld van het gehele assortiment. Ieder merk en ieder type sanitair. Maak nu een afspraak bij Sani-Dump Apeldoorn! Of een van de andere vestigingen in Nederland.

Met 40 sanitair winkels in Nederland én België mogen wij ons de snelst groeiende in de branche noemen. Er is altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Altijd juist en professioneel advies voor uw badkamer of toiletruime. Vandaag de dag zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Vaak meer dan u denkt! Laat u dan ook verrassen. Maak een afspraak.  

Kiezen tussen alle trends

Wat een moeilijke keuze! Sani-Dump Apeldoorn laat u graag zien hoe u de nieuwste trends op het gebied van sanitair toepast op uw eigen badkamer. Spelen met licht, het vergroten van uw ruimte of juist knusser maken. Alles is mogelijk. Ook vindt u meer inspiratie op onze website; de inspiratiepagina. Heeft u bijvoorbeeld een badkamer met een schuin dak? Doe dan ideeën op en bespreek deze met Sani-Dump Apeldoorn. Volg ons ten slotte ook op Pinterest.

Een showroom afspraak

U maakt gemakkelijk een afspraak door contact met ons op te nemen. Klik hier. Ook kunt u bellen naar onze vestiging in Apeldoorn: 055-3033900 of mail: apeldoorn@sanidump.nl

Koffie en thee staan klaar. Wij kijken uit naar uw bezoek aan onze winkel! Tot snel!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Apeldoorn

Maak een showroomafspraak in één van onze vestigingen.

Maak een showroomafspraak
INSPIRATIE OPDOEN