Badkamermeubels Amsterdam

Op zoek naar badkamermeubels Amsterdam? Dan gaat u bij Sani-Dump precies vinden wat u zoekt! Want u vindt bij Sani-Dump Amsterdam alles op het gebied van badkamers. Van sanitair tot tegels en badkamermeubelen. Of u nu een groot, klein, rond of vierkant meubel zoekt, Sani-Dump heeft het allemaal! Van verschillende A-merken zoals onder andere Duvarit, Bruynzeel en VT wonen hebben wij een uitgebreide collectie. Zo slaagt u bij Sani-Dump voor elke type badkamermeubel.

Sani-Dump badkamers

Zoals hierboven aangegeven kunt u bij Sani-Dump terecht voor alles op het gebied van badkamers. Niet voor niets zijn wij een badkamer speciaalzaak. Samen met u gaan we kijken naar wat de mogelijkheden zijn binnen de ruimte. Maak vrijblijvend een afspraak via de website.

Een afspraak maken doet u als volgt;  

Ga naar de website en kies de vestiging Amsterdam. Selecteer vervolgens de gewenste datum en tijd. Als laatste vult u uw gegevens in en uw afspraak wordt direct bevestigd.

Tips badkamermeubels Amsterdam

Bij het kiezen van het juiste badkamermeubel is het belangrijk een aantal punten goed door te nemen:

  • Bepaal de functie: Bent u met zijn 2 of met een heel gezin? Denk dan misschien aan een dubbele wasbak.
  • Materiaal en kleur: Combineer de juiste materialen en kleuren met elkaar zodat het badkamermeubel één geheeld wordt. De meeste badkamermeubels bestaan namelijk uit verschillende elementen.
  • Opbergruimte: Houdt rekening met voldoende opberg ruimte.
  • Aankleding: Kies bijpassende accessoires zoals de kraan en de spiegel.

Kijk ook altijd goed naar de beschikbare ruimte om uw badkamermeubel heen. Zorg altijd voor voldoende loopruimte. Ook als lades of kasten geopend zijn. Let dan ook goed op welke kant de kastdeuren opengaan. Niets is zo vervelend als dit de looproute verstoord. Wij begrijpen dat ik kleinere ruimtes dit vaak lastiger is. Maar daar helpen wij graag bij. Met onze 24 jaar ervaring hebben wij vaak voor hetere vuren gestaan. En er is vaak zoveel meer mogelijk dan u denkt!

Kom gezellig langs in de showroom in Amsterdam. Laat u inspireren en adviseren. Voor meer tips kunt u ook een kijkje nemen op onze inspiratiepagina op onze website of op de Facebook pagina.

Tot snel bij Sani-Dump Amsterdam.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Amsterdam

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amsterdam