badkamermeubels Alkmaar

Wilt u badkamermeubels Alkmaar kopen? Bij Sani-Dump Alkmaar helpen wij u graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in sanitair en verwelkomen u graag in onze winkel. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dit online via onze website.

Groot assortiment aan badkamermeubels Alkmaar

Ons ruime assortiment zorgt voor genoeg keuze in sanitair artikelen. Wij verkopen badkamermeubels zoals wastafels, douchecabines en baden. Wij willen graag kwalitatieve artikelen aan onze klant leveren en daardoor bestaat ons aanbod voornamelijk uit A-merken zoals Bruynzeel, Grohe en Sphinx. Doordat wij werken met grote voorraden kunnen wij deze merken tegen een lage prijs aanbieden. U hoeft zich daarom ook niet druk te maken om lange wachtrijen. Wilt u meer weten of direct een afspraak maken met een van onze specialisten? Maak een showroomafspraak. 

Gratis 3D ontwerp maken

Benieuwd naar hoe uw badkamer er qua ruimte uit zal zien? Maak dan samen met een van onze specialisten een gratis 3D ontwerp en verkrijg in een vroeg stadium al eerste impressies van uw toekomstige badkamer. Daarbij beantwoorden wij direct vragen over afmetingen en artikel combinaties en doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk te voorzien in uw wensen! Volgt u ons al op Facebook? 

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Alkmaar

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Alkmaar