BADKAMERMEUBELEN OUTLET

Bij Sani-Dump bent u aan het juiste adres voor een badkamermeubelen outlet. Wij bieden namelijk een ruim assortiment van grote merken, tegen scherpe prijzen. Zo vindt u in onze outlet merken als Primabad, Thebalux, Sanibel, Bruynzeel, Detremmerie, Sanijura, Riho en Pelipal.

De merken die wij bieden staan garant voor kwaliteit en zijn bij ons verkrijgbaar tegen bodemprijzen. Wij bieden geen badkamermeubelen met een krasje of deukje, wij bieden u alleen nieuwe badkamermeubelen besteld bij grote merken.

BADKAMERMEUBELEN OUTLET BIJ SANI-DUMP

U kunt bij al onze megastores terecht, verspreid door heel Nederland, om onze producten te bekijken. Tevens staan onze adviseurs graag voor u klaar om u te adviseren over de mogelijkheden. We luisteren graag naar uw wensen en komen met passende ideeën. We maken graag een schets van de mogelijkheden, zodat u een goed beeld krijgt welke badkamermeubelen in uw badkamer passen.

Tevens kunt u een kijkje nemen in onze online outlet. In onze online outlet voegen wij constant nieuwe, afgeprijsde producten toe en heeft u keus uit alle badkamermeubelen. Van douches tot kranen en van tegels tot wanden. De producten zijn makkelijk online te bestellen in de online outlet en af te halen in één van onze megastores of kunnen bij worden afgeleverd.

KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM

Met 41 megastores is Sani-Dump de grootste en snelst groeiende zelfstandige sanitairwinkel van Nederland. Met ruim 21 jaar zijn we dé aanbieder van luxe sanitair van alle grote merken. Betaalbare luxe, zoals wij zelf zeggen.
In onze showroom kunt u prachtige producten verkrijgen. Onze slogan luidt als volgt: Geen restpartijen of dumpzaak, maar alle A-merken tegen de laagste prijzen. Dat is wat u van Sani-Dump kunt verwachten. Want het enige dat wij dumpen is de prijs!

We zien er naar uit u te mogen verwelkomen in één van onze megastores. De koffie staat al klaar!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!