BADKAMERmeubel hoeksche waard

Op zoek naar badkamermeubel Hoeksche Waard? Kom dan badkamermeubels shoppen bij Sani-Dump Oud-Beijerland! Onze medewerkers staan voor u klaar om een passend advies te geven. Sani-Dump heeft meer dan 40 vestigingen verspreid over het hele land. Zo vindt u altijd een Sani-Dump store bij u in de buurt! Zo ook in Oud-Beijerland. Kom gerust een keer langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt met en zonder afspraak binnen wandelen. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Dan adviseren wij u om een afspraak te maken. Onder het genot van een bakje koffie bespreekt u de mogelijkheden.

Sani-Dump | Badkamermeubel Hoeksche Waard

Een badkamer is een bijzondere ruimte. We staan er op, we maken ons mooi, we ontspannen er en we sluiten er de dag af. Het is dan niet meer dan logisch dat deze ruimte optimaal ingericht wordt. Denk hierbij aan kleur gebruik, meubels en indeling. Stel dat u een kleine badkamer heeft, dan kunt u een aantal dingen overwegen. Gaat u voor twee wasbakken of één, neemt u wel of geen toilet in de badkamer en wat zijn de mogelijkheden van een inloopdouche. Kortom, ontzettend veel vragen. Deze vragen kunt u op uw gemak in onze showroom stellen.

Naast passend advies, bieden wij nog iets aan. Namelijk het 3D ontwerp van uw droombadkamer. U gaat in gesprek met een medewerker. Hier vertelt u uw wensen en eisen, en de medewerker past dit toe in de tekening. Op deze manier kunt u uw badkamer visualiseren. Deze mogelijkheid is gratis en geheel vrijblijvend.

Maak snel een afspraak!

Kom langs bij Sani-Dump en maak een afspraak voor persoonlijk advies. We helpen u graag met het uitzoeken van uw badkamer. Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze allemaal stellen tijdens uw bezoek. Heeft u een dringende vraag? Dan kunt u contact met ons opnemen. Tot ziens bij Sani-Dump Oud-Beijerland!

P.s. wilt u meer inspiratie? Bekijk ons op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Hoeksche Waard

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amersfoort