BADKAMER ZWOLLE

Een badkamer Zwolle is voor ons al heel normaal, toch is de badkamer nog helemaal niet zo lang in het leven. Vroeger ging iedereen in de teil om gewassen te worden. En was wassen van jezelf nog een hele onderneming. Tegenwoordig is het de normaalste zaak om onder de douche te stappen. De kwaliteit en de mogelijkheden zijn de afgelopen jaren ontzettend vooruit gegaan.

UW EIGEN BADKAMER ZWOLLE SAMENSTELLEN

Veel mensen twijfelen vaak tussen een douche of bad. Daarom hebben de merken de afgelopen jaren hard gewerkt aan het innoveren van de douche. Dit hebben ze gedaan door bijvoorbeeld een saunadouche, waterstralen vanaf meerdere kanten en grotere douchekoppen. Ze doen er alles aan om dezelfde beleving te bieden als bij een bad. Zodat mensen die minder ruimte tot hen beschikking hebben ook de luxe van een bad kunnen ervaren.

Dit neemt ten eerste minder ruimte in beslag en bied dezelfde luxe. Dit trekt steeds meer mensen aan, in ons assortiment vindt u verschillende soorten luxe douches die van alle gemakken zijn voorzien. Op onze site kunt u al een klein gedeelte van ons assortiment douches bekijken.

RUIME SHOWROOMS BIJ SANI-DUMP

Wilt u meer weten over ons assortiment douches? Of wilt u uw badkamer bij ons samenstellen? Kom dan eens gezellig langs in een van onze megastores. Onze  showrooms zijn ruim en bieden daardoor genoeg ruimte om rustig rond te lopen en inspiratie op te doen voor uw badkamer. Onze collega’s leiden u graag rond door de showroom en vertellen u alle voor –en nadelen van de producten. Zodat u goed geïnformeerd aan de slag kunt gaan met het samenstellen van uw badkamer.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Zwolle

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Zwolle