Badkamer Zoeterwoude

Bent u op zoek naar een badkamer in Zoeterwoude? Laat u inspireren en ontdek meer!

Badkamer Zoeterwoude

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar een Badkamer Zoeterwoude? Dan bent u bij Sani-Dump Zoetermeer aan het juiste adres! Sani-Dump heeft een groot assortiment aan A-merken tegen de laagste prijs. Bij ons kunt u altijd terecht. Wij hebben alles van tegels, badkamermeubelen tot sanitair. Bij ons kunt u voor alles terecht! Als grote keten beschikken wij over maar liefst 41 stores, hierdoor hebben wij al vele klanten blij mogen maken.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Philipsstraat 14
2722NA  Zoetermeer

SANI-DUMP STAAT VOOR U KLAAR! | BADKAMER ZOETERWOUDE

Sani-Dump kan zich met 24 jaar ervaring met recht badkamerspecialist noemen. Zo kunt u bij ons langskomen in de showroom om inspiratie op te doen en de nieuwste badkamertrends te bekijken. Wij stellen onze badkamers samen op basis van kwalitatieve materialen en maken gebruik toonaangevende merken. Zo kunt u bij ons terecht voor merken waaronder Duravit, Grohe en Villeroy & Boch. Al onze A-merken bieden wij aan tegen bodemprijzen. Zo hebben we voor ieder budget een geschikte badkamer.

Openingstijden

  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 20:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag11:00 - 16:00 uur
    Gesloten

LAAT EEN 3D TEKENING MAKEN!

Naast badkamers van hoge kwaliteit en leuke prijzen, staat kwaliteit bij ons ook nog eens hoog in het vaandel. Onze deskundige medewerkers kunnen u naast de aanschaf van uw nieuwe badkamer ook nog eens helpen met een 3D tekening van uw badkamer. Zij gaan samen met u in gesprek om uw wensen en eisen vast te leggen in de tekening. Hierdoor kunt u een beeld krijgen van hoe uw badkamer er in het echt uit gaat komen te zien. Dit 3D ontwerp kunt u geheel gratis en vrijblijvend laten maken in onze showroom in Zoetermeer.