Badkamer Zaandam

Bent u op zoek naar een badkamer in Zaandam? Laat u inspireren en ontdek meer!

Badkamer Zaandam

Altijd een vestiging in de buurt!

Sani-Dump is de meest uitgebreide showroom voor uw nieuwe badkamer Zaandam. Met de scherpste prijzen op sanitair en badkamermeubelen van topmerken. Ons doel is ervoor te zorgen dat uw badkamer een luxe uitstraling krijgt, ongeacht wat uw budget is. Hiervoor maken wij gebruik van topmerken op het gebied van sanitair en badkamer meubelen. Met 41  mega stores door heel Nederland en België, vindt u altijd een Sani-Dump bij u in de buurt. Daarnaast heeft u ook in de online outlet een ruime keuze uit de allerbeste producten!

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Pieter Ghijssenlaan 16 d
1506PV  Zaandam

BADKAMER ZAANDAM – BEKIJK ONS ASSORTIMENT

In onze  badkamer showroom vindt u een uitgebreid assortiment aan A-merk baden, toiletten, meubelen en sanitair. Onze producten zijn altijd scherp geprijsd en u heeft keuze aan veel verschillende merken. U vindt onder andere wastafels, baden, douche- en stoomcabines van topmerken als Grohe, Bruynzeel, Riho, Hoesch en Sphinx. In de showroom helpen onze medewerkers u graag bij het maken van de juiste keuze.

Openingstijden

  • Maandag10:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 20:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
    Gesloten
  • Zondag11:00 - 17:00 uur

SHOP SANI-DUMP OOK ONLINE!

In plaats van een bezoek te brengen aan één van onze winkels, kunt u ons ruime assortiment ook online bekijken. In de online outlet profiteert u bovendien van fijne kortingen, en u krijgt een uitgebreid overzicht van onze producten per categorie. Door onze grote voorraad, kunnen wij uw bestellingen, zowel uit de winkel als online besteld, razendsnel bij u thuis bezorgen.

Mocht u nog vragen hebben, kom dan gerust langs in één van onze megastores voor een persoonlijk adviesgesprek. Samen zoeken wij de beste opties voor uw badkamer en uw budget.