Badkamer Ypenburg

Bent u op zoek naar een badkamer Ypenburg en omgeving? Kom dan langs bij Sani-Dump Den Haag! In onze winkel kunt u terecht voor sanitair en tegels van A-merken, uiteraard voor een scherpe prijs. Met al meer dan 24 jaar ervaring helpen wij u graag bij het uitkiezen van de badkamer voor uw woning. Hierdoor kunnen we u zo goed mogelijk helpen bij het uitkiezen van uw droombadkamer. Tevens zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Informeer naar alle mogelijkheden of neem contact met ons op!

Sani-Dump is uw partner! | Badkamer Ypenburg

Bij Sani-Dump Den haag kunt u terecht voor uw droombadkamer. Zo hebben we de ruime keuze uit verschillende A-merken zoals o.a. Grohe, Villeroy & Boch, Geberit, Riho, Hansa, Sphinx. Heeft u al een idee hoe u badkamer eruit mag komen te zien? Vraag dan of een van onze medewerkers een vrijblijvend 3D ontwerp op kan stellen. Dit is geheel gratis! Samen met u bespreekt hij/zij uw wensen en laat direct zien wat de mogelijkheden zijn. Plan uw afspraak in de winkel en vraag naar de mogelijkheden.

Waarom Sani-Dump?

Waarom kiest u voor Sani-Dump Den Haag? Dat zullen wij u vertellen! Bij ons kunt u natuurlijk terecht voor uw droombadkamer. U heeft niet alleen keuze uit een groot assortiment mooie A-merken, maar we hebben ook nog voor ieder budget geschikte producten. Zo kunnen wij u helpen met een goedkope badkamer of een badkamer met design meubelen & sanitair. Zo zijn wij toegankelijk voor al onze klanten. Niet te vergeten hebben wij door ons grote aantal vestigingen ook een ruime voorraad aan producten. Daarom kunnen wij deze snel leveren indien nodig! Hulp nodig? Onze medewerkers staan uiteraard voor u klaar om u te helpen met uw wensen.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over een badkamer Ypenburg? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u te helpen. U kunt ook bellen via 070-4129442. Graag tot ziens bij Sani-Dump Den Haag!

P.s. volg ons voor meer inspiratie op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Den Haag

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Den Haag