Badkamer winkels Leeuwarden

Als u op zoek bent naar badkamer winkels Leeuwarden, dan is Sani-Dump de badkamer winkel die u zoekt! Als badkamer speciaalzaak vindt u bij ons alles op het gebied van sanitair, tegels en badkamer meubels. Alles van alleen maar A-merken maar wel tegen de aller laagste prijzen! Om u goed van dienst te kunnen zijn en te kunnen voorzien van een persoonlijk advies, kunt u via de website een vrijblijvende showroomafspraak maken. Zo hebben wij alle tijd voor u!

Badkamermeubels, sanitair & tegels

Zoals hierboven benoemd kunt u bij ons terecht voor badkamermeubels, sanitair & tegels. Bij ons kunt alleen maar kwalitatieve producten verwachten. Creëer uw eigen wellness om volledig tot rust te komen. Niet de ruimte voor en groot bad? Geen probleem. Met meerdere collecties in veel verschillende soorten en afmetingen zijn er altijd mogelijkheden. Samen met u gaan we op zoek naar uw droombadkamer. En omdat wij de laagste prijs hanteren zijn er oneindig veel mogelijkheden voor elk budget. Dat noemen wij betaalbare luxe. Lees snel verder hoe wij u nog meer van dienst kunnen zijn!

Omdat het aanbod groot is begrijpen wij als geen anders dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Maar bij Sani-Dump kunnen wij een gratis 3D ontwerp voor u maken. Zo is het voor u inzichtelijker hoe uw nieuwe badkamer er daadwerkelijk uit komt te zien. We doorlopen samen met u al uw wensen en mogelijkheden. We plaatsen de gekozen producten in 3D beeld in de ruimte. Zo kunt u goed zien of de badkamer er ook echt uit komt te zien zoals u in gedachten heeft. Daarnaast kunt u tijdig eventuele aanpassingen doen.

Sani-Dump badkamer winkels Leeuwarden

Kortom, reden genoeg om een bezoekje te gaan brengen in onze showroom in Leeuwarden! Wilt u alvast wat voorwerk doen zoals inspiratie op het gebied van indelingen en stijl? Bezoek dan eens onze inspiratiepagina! Hier vindt u leuke tips, feiten en inspiratie op het gebied van badkamers!

Tot snel bij Sani-Dump Leeuwarden!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Leeuwarden

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!