Badkamer winkel Terneuzen

Op zoek naar een badkamer winkel Terneuzen & omgeving? Dan bent u bij Sani-Dump Terneuzen op de juiste plek! Gelegen aan de Mr. F. J. Haarmanweg 51A kunt u onze ruim opgezette showroom vinden vol badkamermeubelen, tegels en sanitair! Dit alles hebben we van A-merken, zoals ACO, Duravit, PrimaBad, Sphinx, Sealskin en nog veel meer. Komt u een kijkje nemen om ons aanbod te ontdekken? Wij ontvangen u graag en geven vrijblijvend advies.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw droombadkamer? Neem contact op of maak een afspraak in de winkel!

Badkamer winkel Terneuzen | Altijd de goedkoopste!

Aan de prijs ligt het niet! Want bij Sani-Dump kunt u altijd terecht voor de laagste prijs. Wij zijn geen sanitair outlet maar hebben mooie A-merken tegen leuke prijzen. Dit alles hebben we te danken aan de vele vestigingen door het hele land. Als u iets ziet naar uw smaak kunnen we er dan ook voor zorgen dat deze producten snel geleverd worden. Nog een voordeel! Het is wel wat om te zeggen dat we de goedkoopste zijn. Daarom nodigen we u graag uit om, indien u een offerte heeft van een andere badkamerwinkel, deze mee te brengen. Zo kunnen wij nog wat aan de prijs doen!

Maak gebruik van de offerte vergelijker.

Laat u inspireren! Kom langs!

In onze ruim opgezette showroom hebben we veel verschillende badkamer stijlen die u kunt komen bekijken. Loop gerust op uw gemak rond en vraag iets aan onze medewerkers wanneer nodig. Wilt u liever wat extra tijd en begeleiding? Dan is het handig om een afspraak te maken zodat onze badkamerspecialisten alle tijd voor u kunnen nemen. Heeft u al een idee van wat u in uw badkamer wilt? Laat dan een gratis én vrijblijvend 3D ontwerp maken.

Laat een 3D ontwerp opstellen.

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over onze badkamer winkel Terneuzen & omgeving? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder. U kunt contact opnemen door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0115-745323. Tot snel!

P.s. volg ons voor meer inspiratie op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Terneuzen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Terneuzen