Badkamer winkel Spijkenisse

Voor een badkamer winkel Spijkenisse bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Alles op het gebied van badkamers is te vinden in onze ruime opgezette showroom aan de Lucebertstraat in Spijkenisse. Met kwalitatieve producten en een professioneel en kundig advies staan wij voor u klaar. Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak en kom gezellig langs.

Persoonlijk advies

Bij Sani-Dump kunt u altijd een persoonlijk en gedegen advies verwachten. Door onze ruime ervaring op het gebied van badkamers en sanitair is geen vraagstuk te complex voor ons. Of u nu een kleine, grote of ronde badkamer heeft? Wij helpen u verder en zorgen dat uw droombadkamer realiteit wordt. Lees snel verder voor meer inspiratie!

Inspiratie badkamer Spijkenisse

Bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer heeft u eindeloos veel mogelijkheden. Daarom is het raadzaam om vooraf uw favoriete badkamerstijl te bepalen. Deze kunt u namelijk als leidraad gebruiken tijdens uw zoektocht. Neem bijvoorbeeld een moderne badkamer. Belangrijke kenmerken van een moderne badkamer zijn de strakke vormgeving en sanitair met een minimalistisch en functioneel design. Rechte lijnen en hoekige vormen spelen de hoofdrol.

Een landelijke badkamer daarentegen mogen de lijnen wat zachter. De belangrijkste kenmerken van een landelijke badkamer zijn de natuurlijke materialen. Denk hierbij aan houtlook tegels of badkamermeubels in houtlook. Daarnaast heeft landelijk een warme en zachte uitstraling. Veelvoorkomende kleuren zijn beige, bruin en wit.

Wilt u  meer inspiratie op doen op het gebied van badkamers? Bekijk dan zeker eens onze inspiratiepagina op de website. Of kom gezellig langs in onze showroom!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Spijkenisse

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!