Badkamer winkel Sliedrecht

Als u op zoek bent naar een badkamer winkel Sliedrecht, zoek dan zeker niet verder! Sani-Dump is dé badkamer winkel Sliedrecht met A-merken tegen de laagste prijzen. Want wij zijn alles behalve een dump zaak. Met merken zoals Grohe, Villeroy & Boch en Duvarit staat kwaliteit bij ons bovenaan! Echter altijd tegen de laagste prijs. Van kranen, baden en inloopdouches tot aan badkamermeubels en tegels. U vindt het allemaal bij Sani-Dump Sliedrecht. Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak en laat u inspireren door ons grote aanbod.

Sani-Dump uw badkamerspecialist!

Omdat de keus voor een nieuwe badkamer vrij lastig kan zijn, adviseren wij u graag. Door onze jarenlange ervaring hebben wij al voor veel complexe vraagstukken gestaan en hebben wij vele badkamers met succes mogen ontwerpen! Want naast dan wij een onwijs groot aanbod hebben voor alles voor uw nieuwe badkamer, kunnen wij deze ook voor u inzichtelijk maken. Hoe wij dat doen? Lees dan snel verder!

Dit doen wij door middel van het maken van een gratis 3D ontwerp! In de 3D tekening gaan we aan de slag met de ruimte indeling en materiaal gebruik. Omdat deze tekening ter plekke wordt gemaakt kunt u zelf gelijk aanpassingen doorvoeren en gaan we samen met u op zoek naar de juiste indeling passend bij uw situatie.

Heeft u bijvoorbeeld een groot gezin? Dan is 2 wasbakken en voldoende opbergruimte erg belangrijk. Heeft u misschien een kleinere badkamer? Dan helpen wij u daar graag verder meer, want er is vaak veel meer mogelijk dan u in eerste instantie denkt!

Kom langs bij badkamer winkel Sliedrecht

Wilt u meer weten over ons aanbod? Of benieuwd geworden naar het maken van een 3D tekening van uw badkamer bij badkamer winkel Sliedrecht ? Kom dan zeker eens langs in onze showroom! Via de website kunt u gemakkelijk een afspraak maken zodat er altijd iemand aanwezig is die alle tijd voor u heeft. Afspraak gemaakt? Dan kunt u alvast wat inspiratie opdoen op de inspiratiepagina op onze website!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Sliedrecht

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!