Badkamer winkel Rotterdam

Op zoek naar een badkamer winkel Rotterdam? Dan is Sani-Dump dé winkel die u zoekt. Bij ons vindt u alles op het gebied van badkamers tegen de laagste bodemprijzen. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden en voorzien u van een passend en persoonlijk advies. Onze showroom is gevestigd in aan de Stadionweg 45a in Rotterdam. Maak via de website een vrijblijvende showroomafspraak en kom gezellig langs bij dé badkamer winkel Rotterdam!

Sani-Dump | Badkamer speciaalzaak

Met ons ruime aanbod en jarenlange ervaring zijn wij een badkamer speciaalzaak die u kan helpen bij het realiseren van uw droombadkamer. Wij voorzien u van een persoonlijk en passend advies. In onze showroom vindt u collecties van hoogwaardige A-merken. Denk bijvoorbeeld aan Bruynzeel, Villeroy & Boch en Grohe. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid tot het maken van een 3D ontwerp!

Een afspraak maken bij badkamer winkel Rotterdam kan als volgt;

Ga naar de website en kies de vestiging Rotterdam. Selecteer vervolgens de gewenste datum en tijd. Als laatste vult u uw gegevens in en uw afspraak wordt direct bevestigd.

Kom naar badkamer winkel Rotterdam

Wacht niet langer en kom gezellig langs. Wij staan voor u klaar en helpen u graag. Heeft u een afspraak gemaakt en wilt u alvast wat inspiratie opdoen? Neem dan ook eens een kijkje op onze inspiratiepagina op de website. Hier vindt u veel tips die u kunnen helpen bij het samenstellen van uw nieuwe badkamer.

Daarnaast hebben wij ook verschillende social media kanalen waar u prachtige beelden kunt bekijken. Dit kan op Pinterest en Instagram. Voor meer leuk nieuws over Sani-Dump kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

De koffie staat voor u klaar. Tot ziens bij Sani-Dump Rotterdam!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Rotterdam

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!