Badkamer winkel Groningen

Als u op zoekt bent naar een badkamer winkel Groningen dan zit u bij Sani-Dump aan het juiste adres. Gevestigd aan de Protonstraat 20e vindt u onze ruim opgezette showroom. Hier vindt u uitsluiten hoogwaardige A-merken. Echter altijd tegen de laagste prijs. Of u nu op zoek bent naar een douche, kraan of uw gehele badkamer wilt vernieuwen bij Sani-Dump vindt u het allemaal. Maak via de website gemakkelijk een vrijblijvende showroom afspraak.

Sani-Dump alles voor uw badkamer

Zoals hierboven benoemd kunt u bij Sani-Dump terecht voor alles op het gebied van badkamers. Daarnaast begrijpen wij heel goed dat u wilt visualiseren hoe uw ideeën er in de badkamerruimte uit komen te zien. Dat kan soms best lastig zijn: zéker bij de afweging voor een bad, een ruime inloopdouche of een dubbele wastafel. Maar ook een andere kleur of patroon in de wand- of vloertegel is prettig om op voorhand te kunnen zien.

Lees dan verder hoe Sani-Dump u hierbij kan helpen.

Dit kunnen wij doen door middel van het maken van een gratis 3D ontwerp. In dit ontwerp wordt duidelijk hoe uw gekozen producten in de ruimte komen te staan. Bij Sani-Dump helpen wij u graag op weg naar uw unieke ontwerp.

Kom langs bij badkamer winkel Groningen

Wilt u meer weten over het maken van een 3D ontwerp? Of bent u benieuwd naar het aanbod van Sani-Dump? Kom dan gezellig langs in de showroom. Wij staan voor u klaar en helpen u graag. Onder het genot van een bak koffie realiseren wij uw ideeën. Nog geen idee? Bekijk dan ook eens onze inspiratiepagina! Hier vindt u nog veel meer tips en ideeën die u kunnen helpen bij het uitzoeken van uw nieuwe badkamer.

Tot snel bij Sani-Dump Groningen!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Groningen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!