Badkamer winkel Amsterdam

Bent u opzoek naar een badkamer winkel Amsterdam? Dan is Sani-dump Amsterdam de winkel die u zoekt. Met A-merken en een ruim aanbod kunt u niet anders dan slagen! Of u nu een compleet nieuwe badkamer wilt, een los meubel, kraan of radiator. Bij Sani-Dump Amsterdam hebben we het allemaal. Daarnaast kunt u ook bij Sani-Dump terecht voor het betegelen van uw badkamer.

Alvast even rondneuzen? Kijk een ons onze website!

Sani-Dump | Badkamer winkel Amsterdam

Als badkamer speciaalzaak gevestigd in Amsterdam kunt u bij ons terecht voor me meest kwalitatieve A-merken. Van Bruynzeel tot Villeroy & Boch. U kunt bij ons slagen voor een nieuwe badkamer binnen elk budget. Want bij ons vindt u de meest luxe badkamers voor de meest lage prijzen.

Wilt u weten hoe we u daarbij kunnen helpen? Lees dan snel verder!

Naast al die keuze in merken is er ook nog keus in uitstraling. Want welke stijl wordt uw nieuwe badkamer? Wij van Sani-Dump begrijpen dat het kiezen van een nieuwe badkamer een lastige opgave is. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een 3D Ontwerp te laten maken. Deze wordt in overleg gemaakt en zo krijgt u een duidelijk beeld hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien. Uiteraard kijken wij als specialisten met oog voor detail en kijken we wat de mogelijkheden zijn binnen uw ruimte.

Met meer dan 24 jaar ervaring kunt u een gedegen en eerlijk advies verwachten. Wij helpen u graag bij het maken van de keuze voor uw nieuwe droom badkamer!

Maak een afspraak bij uw badkamer winkel Amsterdam

Twijfel niet langer en laat u adviseren in onze showroom. U kunt een afspraak maken op onze contactpagina op onze website. Onze medewerkers nemen dan contact met u op. Ook voor de aanvraag van uw 3D ontwerp moet u op onze website zijn.  Daar kunt u uwe wensen en specificaties doorgeven.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Amsterdam

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amsterdam